Σκουρλέτης: Παρακολουθούνται οι συνομιλίες Τσίπρα - Έπεφτε η γραμμή όταν του τηλεφωνούσα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Σκουρλέτης: Παρακολουθούνται οι συνομιλίες Τσίπρα - Έπεφτε η γραμμή όταν του τηλεφωνούσα

Αξιόπιστες απαντήσεις από την κυβέρνηση στις καταγγελίες για παρακολούθηση του τηλεφώνου του, ζήτησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ...
Την καταγγελία είχε κάνει ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και σήμερα εξήγησε: «Στο τέλος της ομιλίας μου, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανα συγκεκριμένη αναφορά ότι το τελευταίο διάστημα και την περίοδο των ευρωεκλογών είχα τεραστία δυσκολία επικοινωνίας... Έπεφτε η γραμμή σε συγκεκριμένες περιοχές και στα δύο τηλέφωνά μου, στα γραφεία μας και το σπίτι μου, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δημοσιογράφους».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Σήμα υπάρχει, δεν πέφτει η γραμμή, παύω να ακούω τον συνομιλητή μου. Είναι ενδείξεις συνακρόασης αυτές. Θέλω αξιόπιστες απαντήσεις για το τι γίνεται στο θέμα των παρακολουθήσεων... Υπάρχει αδυναμία από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί και υπό ποιες συνθήκες τις συσκευές παρακολούθησης, τα λεγόμενα "βαλιτσάκια"».
Απαντώντας σε πρόσκληση να τον ενημερώσει για το θέμα, που του απεύθυνε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «Έκανα δημόσια αναφορά, πολύ ευχαρίστως να την επιβεβαιώσω και στον κ. Κικίλια».

Απαντώντας και στη χθεσινή ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σ. Βούλτεψη, για το συγκεκριμένο θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Χάνει την ψυχραιμία της και αυτοενοχοποιείται». «Δεν είπα ότι με κάλυψη της κυβέρνησης γίνονται παρακολουθήσεις, ανέφερα ένα γεγονός...».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA