Σκύρος: Πτυχίο στην... απάτη! Νέα στοιχεία φωτιά για τη δράση του "γιατρού" (VIDEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σκύρος: Πτυχίο στην... απάτη! Νέα στοιχεία φωτιά για τη δράση του "γιατρού" (VIDEO)

Βίος και πολιτεία ήταν ο μαϊμού γιατρός της Σκύρου, Γιάννης Καστάνης, ο οποίος τα τελευταία 14 χρόνια κατείχε τη θέση του διευθυντή Γενικής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.
Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του αφήνουν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ενώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς τόσα χρόνια είχε καταφέρει να κοροϊδέψει τους πάντες.

ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από την αποτυχία του να εισαχθεί σε ελληνικό πανεπιστήμιο, έφυγε για την Ιταλία, όπου έκανε ολιγόμηνες σπουδές ιατρικής στην Ανκόνα, στη συνέχεια έφυγε για τη Ρώμη, από όπου και υποτίθεται πως πήρε πτυχίο ιατρικής, καθώς τα πλαστά έγγραφα που παρουσίασε ήταν του Πανεπιστημίου της Λα Σαπιέντσα, με τα οποία και οήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αφού προσκόμισε πλάστο έγγραφο αναγνώρισης σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Στη συνέχεια... "μετεκπαιδεύτηκε" ως πλαστικός χειρουργός στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, για το οποίο διέθετε επίσης πλαστό πτυχίο.

Έγινε μέλος του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας, και πήρε ειδίκευση ως γενικός γιατρός στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Το 2000 πήρε... προαγωγη και ορίστηκε διευθυντής στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο της Σκύρου όπου παρέμεινε για 13 χρόνια.  Κατά τη θητεία του στο νησί οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως κυρίως... έλειπε ή φρόντιζε να τραβάει τα βλέμματα με το πολυτελές του αυτοκίνητο το οποίο τελικά κατέληξε σε γκρεμό προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση...

Τρεις ειδικότητες, τέσσερα ιατρεία!
Σύμφωνα με «Το Βήμα» ο Καστάνης δεν παρουσιαζόταν ως γιατρός μόνο στη Σκύρο. Διατηρούσε ιατρεία στο Κολωνάκι, στο Μεγάλο Πεύκο στην Πάτρα αλλά και στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας και εμφανιζόταν με την ειδικότητα του γενικού ιατρού, αλλά και ως ωτορινολαρυγγολόγος, αλλά και ως πλαστικός χειρούργος. 


Τη δεκαετία του 80 ο Καστάνης απέκτησε στο Λος Άντζελες το μοναδικό πραγματικό του πτυχίο. Αυτό του πιλότου.
Κάποια χρόνια αργότερα απέκτησε έναντι 100 χιλιάδων δολαρίων 8θέσιο αεροσκάφος μέσω off shore το οποίο εμφάνισε στη Σκύρο και εξετάζεται από τις αρχές αν έκανε παράνομες αεροδιακομιδές, φυσικά με το αζημίωτο. Το τελευταίο διάστημα πάντως πίεζε την ΥΠΑ και το Δήμο Σκύρου να του χορηγήσουν σχετική άδεια...

Ο γιατρός -  μαΪμού παραμένει άφαντος...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA