Αστυνομικός πουλούσε ναρκωτικά στα κρατητήρια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Αστυνομικός πουλούσε ναρκωτικά στα κρατητήρια!

Αστυφύλακα ηλικίας 42 ετών, ο οποίος την ώρα που είχε υπηρεσία διακινούσε ναρκωτικά σε κράτουμενους που βρίσκονταν στα κρατητήρια του Τμήματος που υπηρετούσε, συνέλαβε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Η δραστηριότητά του αποκαλύφθηκε όταν συνάδελφοί του της ομάδας «Ζήτα» τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν επάνω του μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και ναρκωτικά χάπια, γεγονός που δημιούργησε υποψίες στην υπηρεσία του.
 
Άρχισε έρευνα κατά την οποία προέκυψε ότι ο αστυφύλακας, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, αλλά και τα καθήκοντα του στη φρουρά των κρατητηρίων, προμήθευε κρατούμενους με ναρκωτικές ουσίες, τουλάχιστον από τον Μάιο φέτος, παίρνοντας από 10 έως 60 ευρώ, κατά περίπτωση. Ο συλληφθείς εισήγαγε τα ναρκωτικά στους χώρους των κρατητηρίων, χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους για την απόκρυψη τους, όπως μέσα σε συσκευασίες με καπνικά προϊόντα ή σε κλινοσκεπάσματα, υπό το πρόσχημα της βοήθειας στη μεταφορά τους, κ.α.
 
Την περαιτέρω διακίνηση είχαν αναλάβει οι δύο συγκατηγορούμενοι του αλλοδαποί, ένας 31χρονος Μαροκινός και ένας 20χρονος Νιγηριανός, οι οποίοι προωθούσαν τα ναρκωτικά, εντός των κρατητηρίων σε συγκρατούμενούς τους

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA