Εύβοια: Με αστεία ποινή τιμωρήθηκε η Αρτάκη για τα επεισόδια με το Μαρτίνο - 1 αγωνιστική (!) και 800 ευρώ πρόστιμο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Εύβοια: Με αστεία ποινή τιμωρήθηκε η Αρτάκη για τα επεισόδια με το Μαρτίνο - 1 αγωνιστική (!) και 800 ευρώ πρόστιμο!

Ο Α.Ο. Αρτάκης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και 800 ευρώ πρόστιμο για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, στο μπαράζ για την Γ΄ Εθνική.

Το παιχνίδι διεξήχθη πριν ένα μήνα ακριβώς και στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια με αρκετούς παίκτες των πρωταθλητών Φθιώτιδας να καταλήγουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!
Η Διοίκηση του Οπούντιου και ο πρόεδρος Μιχάλης Μπάτσος έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον παικτών, παραγόντων και φιλάθλων της Νέας Αρτάκης, ενώ συγκεντρώσαν το φωτογραφικό υλικό, το οποίο θεωρείται αποδεικτικό υλικό.
Παρ' όλα αυτά, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε ποινές και για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του ΑΟ Ν. Αρτάκης με τον Οπούντιο Μαρτίνου.
Σύμφωνα με την απόφαση:
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο «ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΑΟ», πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει:

α) για την πρώτη πράξη (ρίψεις αντικειμένων από την οποία υπήρξε έστω και ελαφρύς τραυματισμός, όπως εδώ αποδείχτηκε) χρηματική ποινή πεντακοσίων (500),

β) για τη δεύτερη πράξη (ρίψεις αντικειμένων μετά τη λήξη του αγώνα) χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1 ) αγωνιστική και

γ) για την τρίτη πράξη (μεμονωμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου) χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, και συνολική, κατά συγχώνευση, χρηματική ποινή οκτακοσίων ( 500+150+150=800) ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA