Εύβοια: "Κάποιοι γιατροί δεν εφημερεύουν ποτέ την νύχτα" - Αποκαλύψεις - φωτιά του Κ. Μαρκόπουλου για το νοσοκομείο Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Εύβοια: "Κάποιοι γιατροί δεν εφημερεύουν ποτέ την νύχτα" - Αποκαλύψεις - φωτιά του Κ. Μαρκόπουλου για το νοσοκομείο Χαλκίδας!

"Προκαλώ και αναμένω αντιδράσεις... Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων όλων των κατηγοριών βοά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Για τους προστατευόμενους γιατρούς που δεν εφημερεύουν ποτέ την νύχτα..., για αυτούς που έχουν ονομαστικά ιατρεία..., για όσους κάνουν πράξεις ακαταχώρητες ιδιαίτερα τα Σαβ/κα.., για τις κλινικές που δεν εμφανίζουν εφημερεύοντες τα Σαβ/κα.., για τον εξαφανισμένο πίνακα εφημερίων..."
Αποκαλύψεις φωτιά έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος για τους γιατρούς του νοσοκομείου Χαλκίδας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Μαρκόπουλου:
""Παρά το γεγονός ότι είμαι γιατρός, ουδέποτε επιχείρησα να χρησιμοποιήσω το Νοσοκομείο Χαλκίδας σαν όχημα εξασφάλισης ψήφων ή πολιτικής δύναμης. Ουδέποτε ανακατεύτηκα στα διοικητικά, ουδέποτε επιχείρησα να τοποθετήσω "ελεγχόμενο" πρόεδρο στο ΔΣ. Αυτή την τακτική ακολουθώ επί 10 χρόνια που εκλέγομαι βουλευτής στον νομό...
Προφανώς το αξιακό μου σύστημα δεν έχει ακόμα μολυνθεί από την πολιτική επιδίωξη, ούτε πιστεύω σε ύπουλο τρόπο παγίδευσης των ανθρώπων μέσα από περίεργες εκβιαστικές διαδικασίες. Η ιατρική μου παιδεία με κάνει αυτάρκη στην ουσιαστική προσφορά στους πολίτες που ζητούν την αρωγή μου. Όλα αυτά, όσοι μπορούν ακόμα και σκέπτονται χωρίς παρωπίδες τα γνωρίζουν. Εννοώ τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, και όσους παρακολουθούν όσα γίνονται εκεί...


Η επιμονή μου τελευταία στα τεκταινόμενα του νοσοκομείου έχει σαφέστατες αιτίες. Κάποιοι με πολιτική κάλυψη αποφάσισαν να μετατρέψουν το Νοσοκομείο Χαλκίδας σε λημέρι κακοδιοίκησης, αλαζονείας και πολιτικό ορμητήριο ανασφαλούς πολιτικού. Στον βωμό αυτό κακομεταχειρίζονται την εμπιστοσύνη της ΝΔ κατά πρώτο λόγο, χωρίς να εξαιρώ το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά.
Κατά δεύτερο λόγο παραβιάζουν νόμους, ηθικό δίκαιο, δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα, ενώ το πρώτο μέλημα τους θα έπρεπε να είναι η βελτίωση υπηρεσιών ενός άθλιου κτιριακά νοσοκομείου με άξιους επιστήμονες και λοιπών ειδικοτήτων προσωπικό, μέχρι να τελειώσει το νέο Νοσοκομείο. Στον σχεδιασμό αυτόν συμμετέχουν και ελάχιστοι γιατροί καθώς και συνδικαλιστές που προστατεύουν την διοίκηση διότι απολαμβάνουν προνομιών. Γι’ αυτό και τα κόμματα σιωπούν. ΟΛΑ τα κόμματα! Το καθένα προφανώς  βρίσκει κάτι θετικό μέσα στην νοσηρή ατμόσφαιρα αυτής της διοικητικής τακτικής.

Προκαλώ και αναμένω αντιδράσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων όλων των κατηγοριών βοά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Για τους προστατευόμενους γιατρούς που δεν εφημερεύουν ποτέ την νύχτα..., για αυτούς που έχουν ονομαστικά ιατρεία..., για όσους κάνουν πράξεις ακαταχώρητες ιδιαίτερα τα Σαβ/κα.., για τις κλινικές που δεν εμφανίζουν εφημερεύοντες τα Σαβ/κα.., για τον εξαφανισμένο πίνακα εφημερίων..., για το βουβό τηλεφωνικό κέντρο απογεύματα και Σ-Κ..., για τους ελεγχόμενους διαγωνισμούς…, για την αναξιοκρατία στις επιλογές.., για τις εκδικητικές αποσπάσεις... παρά την προφορική εντολή του σημερινού Υπουργού.., κλπ

Επειδή δεν μπήκα στην πολιτική για να απολέσω το ήθος μου και επειδή δεν φοβάμαι κανέναν μπροστά στο δίκαιο, απαιτώ άμεση αλλαγή πλεύσης.
Προκαλώ δε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.
Δεν απαιτείται να είμαι πολιτικός στην αντιπολίτευση για να είμαι καυστικός και ενοχλητικός. Μπορώ να το κάνω ακόμα και στην συμπολίτευση. Επιβάλλεται όταν πρόκειται για τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA