
Χθες (08-07-14) το βράδυ λίγο πριν τις 22.000 πήρε τα 4 ανήλικα παιδιά του, ηλικίας από 5 - 10 ετών και ανέβηκε σε μια από τις στέγες της εταιρείας.
Οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα μπει στη λίστα. Αυτός ζητούσε έγγραφες διαβεβαιώσεις από την εταιρεία.
Τελικά πείστηκε, αφού υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση, που σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε ότι αυτός και οι 3 ακόμα συνάδελφοί του που ήταν εκτός λίστας, θα υπόγραφαν και αυτοί τη σύμβαση μονιμοποίησης.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.
Ειδικοί διαπραγματευτές αναχώρησαν για την ΛΑΡΚΟ, ενώ από την Λαμία και η ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. στη Στερεά Νίκο Ντίτσα και τον διοικητή της 7ης ΕΜΑΚ Ανδρέα Μωράτη.
Ο συναγερμός ωστόσο έληξε πολύ γρήγορα, αφού ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες.