Προσλήψεις 20.000 ως 22.000 εκπαιδευτικών – Από σήμερα οι αιτήσεις | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Προσλήψεις 20.000 ως 22.000 εκπαιδευτικών – Από σήμερα οι αιτήσεις

Ως και τις 8 Αυγούστου για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Δάσκαλοι και καθηγητές που θα επιλέξουν απομακρυσμένα χωριά και νησιά θα πάρουν επιπλέον μόρια.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή διάταξη που θα προβλέπει διπλάσια μοριοδότηση όσων εκπαιδευτικών επιλέξουν να εργαστούν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές αλλά και νησιά της χώρας.

Από σήμερα και μέχρι τις 8 Αυγούστου έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση πρόσληψης όλοι οι εκπαιδευτικοί άνω των 21 ετών ώστε να προσληφθούν σε θέση αναπληρωτή.
Ηλικιακό όριο προς τα επάνω δεν υπάρχει, ενώ δικαίωμα έχουν όλοι, αρκεί να μην έχουν αρνηθεί διορισμό στο παρελθόν ή έχουν τιμωρηθεί με οριστική παύση από τα καθήκοντά τους.
 
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι εκπαιδευτικοί των κλάδων από ΠΕ01 ως και ΠΕ20 αλλά και οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ32 ΠΕ33 ΠΕ34 ΠΕ40 ΠΕ60 ΠΕ70 ΤΕ01 και ΔΕ01
Η αίτηση υποβάλλεται σε μια οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ60 και ΠΕ70) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τους υπόλοιπους κλάδους.
Η αίτηση μπορεί να γίνει από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή και μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου και θα πρέπει να δηλωθούν υποχρεωτικά στοιχεία ΑΦΜ, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας,τηλέφωνο και e-mail, ιθαγένεια κλπ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA