Πρόσληψη καρδιολόγου στο νοσοκομείο Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Πρόσληψη καρδιολόγου στο νοσοκομείο Χαλκίδας!

Την πρόσληψη ενός ιατρού καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας εξασφάλισε ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, ενώ σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς θα εντείνει τις προσπάθειες, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου με επιπλέον επικουρικούς ιατρούς, καθώς και για την προκήρυξη θέσεων μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα τεράστια κενά που υπάρχουν...
Σήμερα, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Σίμου Κεδίκογλου με τον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη Μάκη.
Ο βουλευτής κατά τη δεύτερη επίσκεψή του στο Νοσοκομείου Χαλκίδας και τη συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου την Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 ενημέρωσε, ότι μετά από παρέμβαση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, άμεσα αναμένεται και η τοποθέτηση δύο ατόμων υπόχρεων κοινωνικής θητείας (αντιρρησίες συνείδησης) ως διοικητικό προσωπικό.

Ο Σίμος Κεδίκογλου έλαβε, επίσης, τη διαβεβαίωση από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χαλκίδας, για να έχει άμεση πληροφόρηση για σειρά ζητημάτων οργάνωσης και λειτουργίας των δομών υγείας στο Νομό. Στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθεί και η πιλοτική εφαρμογή ενός πρωτοπόρου συστήματος ηλεκτρονικής διακίνησης των εξετάσεων και παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών.
 

Ο κ. Κεδίκογλου έλαβε και τις ευχαριστίες για την παρέμβασή του στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ που είχε ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση των δομών του ΕΚΑΒ στην Εύβοια. Παράλληλα, ενημερώθηκε, ότι αναμένεται η επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου για να προχωρήσει η διαδικασία της μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ Χαλκίδας από το ΠΙΚΠΑ σε νέο λειτουργικό χώρο για τη δημιουργία «Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA