Στύρα: Ξεχείλισε η οργή για τον ταβερνιάρη που σκότωσε με καρέκλα αδέσποτο σκυλάκι! ΦΩΤΟ & BINTEO | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στύρα: Ξεχείλισε η οργή για τον ταβερνιάρη που σκότωσε με καρέκλα αδέσποτο σκυλάκι! ΦΩΤΟ & BINTEO

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στα Στύρα για το αδέσποτο κουτάβι με το όνομα Μάγκυ, που βρήκε φρικτό θάνατο από ιδιοκτήτη ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος...

ΒΙΝΤΕΟ
Η μεγάλη συγκέντρωση έγινε έξω από την ταβέρνα του δράστη «Ψησταριά ο Κώστας» ο οποίος έχει εξαφανιστεί, μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτηση για την πρωτοφανή κτηνωδία που υπέστη το άτυχο κουταβάκι.
Το παρών έδωσαν χιλιάδες άνθρωποι που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν για την μικρή Μάγκυ. Με συνθήματα και πανό απαίτησαν δικαιοσύνη και βαριά τιμωρία για τον δολοφόνο.

Το χρονικό της πρωτοφανής κτηνωδίας
Οι εικόνες σοκάρουν. Ένα κουταβάκι κείτεται νεκρό στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα.
Η νέα κτηνωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου το βράδυ στο λιμάνι Νέων Στύρων στην Νότια Εύβοια, με δράστη τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Ψησταριά ο Κώστας", ο οποίος αφού δελέασε με ένα κόκκαλο ένα θηλυκό κουταβάκι μόλις 3,5 μηνών στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, παραμορφώνοντας όλο του το κρανίο.
Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, η οποία όμως δήλωσε ότι η περιοχή εκεί ανήκει στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Νέων Στύρων Εύβοιας.
Ζητώντας εξηγήσεις από το δράστη για την αποτρόπαιη αυτή πράξη του, αυτός αρκέστηκε να πει ότι «τον είχε σκοτίσει που το έβλεπε τόσο καιρό να κυκλοφορεί μπροστά στην ταβέρνα του και ότι βαρέθηκε να το κλωτσάει».
Μέσα σε λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Λιμεναρχείο αλλά ήδη ο δράστης είχε διαφύγει.

Στον τόπο της φρικτής αυτής κακοποίησης ζώου έφθασε και η Αργυρώ Γκέλερη, μέλος της Φιλοζωικής Ηλιούπολης, που παραθερίζει στην περιοχή, και η οποία ειδοποιήθηκε από φιλόζωους προκειμένου να βοηθήσει καθώς είναι γνωστή για την ενεργή φιλοζωική της δράση. Όπως ανέφερε η κ. Γκέλερη τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του Λιμεναρχείου γνώριζαν πολύ καλά τον νόμο 4039/2012 και αμέσως κίνησαν την διαδικασία του αυτοφώρου.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των καταθέσεων το κουταβάκι μεταφέρθηκε μέσα σε κουβερτούλα από την Αργυρώ Γκέλερη στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτη στην Χαλκίδα, η οποία επέδειξε ανθρωπιά ανοίγοντας το ιατρείο της στις 5 τα ξημερώματα προκειμένου να βοηθήσει το άτυχο κουταβάκι.

Δυστυχώς όμως το κρανίο του είχε παραμορφωθεί και δεν είχε καμία τύχη να σωθεί.
Έτσι η κ. Ταπούτη προέβη σε ευθανασία του ζώου και παράλληλα έβγαλε ακτινογραφία ώστε να πιστοποιηθεί και επίσημα η βαριά κάκωση του κρανίου του που προήλθε από το βαρύ χτύπημα του δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Στύρα: Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο σκυλάκι με φρικιαστικό τρόπο! ΦΩΤΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA