Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το μωρό της να πεθάνει σε μία ντουλάπα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το μωρό της να πεθάνει σε μία ντουλάπα!

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στη γειτονιά της σύγχρονης ''Μήδειας'' - Τι συνέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που πήγε η 38χρονη και τι υποστήριξε ο σύζυγός της, στους αστυνομικούς...
Η είδηση που από το πρωί συγκλονίζει την πόλη, έσκασε σαν βόμβα όταν η σύγχρονη ''Μήδεια'' πήγε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών που παρουσίασε μετά τη γέννηση του άτυχου βρέφους.
Εκεί οι γιατροί κατάλαβαν ότι η γυναίκα μόλις είχε γεννήσει. Έτσι φέρεται να το έμαθε και ο άντρας της, που όπως είπε δεν είχε καταλάβει ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος.
Οι γιατροί είδαν πως η γυναίκα δεν είχε μαζί της το βρέφος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης...

Όπως διαπιστώθηκε, η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, έφερε στον κόσμο το παιδί της στις Ιουλίου.
Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, γέννησε μόνη στο σπίτι της, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ούτε στον άντρα της, που ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείο και επαναλάμβανε πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η γυναίκα με το που έφερε στον κόσμο το παιδί της, το έκρυψε μέσα σε μία ντουλάπα, μέχρι που το μωρό πέθανε από ασφυξία.
Η έντονη δυσοσμία, είχε βάλει σε σκέψεις τους κατοίκους της περιοχής και έτσι η γυναίκα πήρε την απόφαση να πετάξει το βρέφος της στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών και λίγο πριν πάρει το δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, το πέταξε σε έναν από τους κάδους της γειτονιάς.
Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη ενώ έχει συλληφθεί και ο σύζυγός της.
Οι αστυνομικοί βρίσκονται στη γειτονιά που εκτυλίχθηκε η τραγωδία και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA