Χανιά: Η ΔΕΗ «σκότωσε» μία τετραπληγική γυναίκα! Είχε χρέη και της έκοψαν το ρεύμα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χανιά: Η ΔΕΗ «σκότωσε» μία τετραπληγική γυναίκα! Είχε χρέη και της έκοψαν το ρεύμα!

Το τραγικό γεγονός εκτυλίχθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Νέων Χανίων - Η γυναίκα, μόλις 56 ετών, ήταν εδώ και 20 χρόνια τετραπληγική και υποστηριζόταν μηχανικά.
Η άτυχη γυναίκα είχε μία αποκλειστική νοσοκόμα για να την φροντίζει, η οποία έλειψε το από το σπίτι για κάποιες ώρες, ούτως ώστε να κάνει μερικές εξωτερικές δουλειές.
Αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να γίνει το κακό, αφού τότε ήταν που έφτασε στο σπίτι ομάδα της ΔΕΗ για να παραδώσει το ειδοποιητήριο για την επικείμενη διακοπή του ρεύματος, αφού η 56χρονη γυναίκα είχε χρέη προς την δημόσια επιχείρηση. 
 
Με την αποκλειστική νοσοκόμα να λείπει και την γυναίκα τετραπληγική, δεν άνοιξε κανείς την πόρτα και τότε οι τεχνικοί της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα και άφησαν το ειδοποιητήριο.
Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της, τα μηχανήματα με την παροχή οξυγόνου άρχισαν να λειτουργούν για μόνο μία ώρα όσο διαρκεί δηλαδή η αυτονομία τους.
Ωστόσο, φαίνεται πως η αποκλειστική επέστρεψε αφού τελείωσε και η αυτονομία των μηχανημάτων που την κρατούσαν στην ζωή, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς της γυναίκας, φανερά οργισμένοι, έσπευσαν στο αστυνομικό μέγαρο των Χανίων και υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA