23χρονος ράπερ ο δολοφόνος του Τζέιμς Φόλεϊ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

23χρονος ράπερ ο δολοφόνος του Τζέιμς Φόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Ένας 23χρονος Βρετανός ράπερ κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Τζέιμς Φόλεϊ...
Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τζιχαντιστή που αποκεφάλισε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.
Οι εικόνες από το βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ.
Oι βρετανικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκονται στα ίχνη του τζιχαντιστή που αποκεφάλισε μπροστά στην κάμερα τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.
 
Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, πρόκειται για τον βρετανό ράπερ Abdel-Majed Abdel Bary, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι ο "Τζον", ενώ οι άλλοι δύο, επίσης γνωστοί για τη δράση τους τζιχαντιστές, συμμέτοχοι στη δολοφονία, φέρονται να είναι ο Abu Abdullah al-Britani και ο Abu Hussein al-Britani, γνωστοί ως “The Beatles”.
Ο 23χρονος ράπερ που πιθανολογείται ότι αποκεφάλισε τον δημοσιογράφο. φωτό twitter
Ο 23χρονος ράπερ που πιθανολογείται ότι αποκεφάλισε τον δημοσιογράφο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης, οι έρευνες των μυστικών υπηρεσιών σχετικά με το σωματότυπο αλλά και την προφορά του εκτελεστή, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βρετανός τζιχαντιστής που αποκεφάλισε τον Αμερικανό δημοσιογράφο, είναι ο Λονδρέζος ράπερ.

Μάλιστα, πρώην όμηρος ο οποίος γνώρισε τον «Τζον» κατά τη διάρκεια της ομηρείας του, δήλωσε ότι ο τελευταίος είναι ένας από τους τρεις Βρετανούς τζιχαντιστές οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την κράτηση ξένων ομήρων στη βόρεια συριακή πόλη Ράκα, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους.
Ο πρώην όμηρος, είπε ακόμα ότι ο «Τζον» είναι καλλιεργημένος, μορφωμένος και αφοσιωμένος στις αρχές της πίστης του Ισλάμ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA