Εύβοια: Είπαν «όχι» στα νέα διόδια Χαλκίδας - Σχηματαρίου! Ξεκινούν κινητοποιήσεις και ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Είπαν «όχι» στα νέα διόδια Χαλκίδας - Σχηματαρίου! Ξεκινούν κινητοποιήσεις και ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό!

Με κινητοποιήσεις απαντούν οι φορείς της Εύβοιας στην κυβέρνηση, για τα νέα διόδια που ετοιμάζονται στον δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου...
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Ιουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στην Χαλκίδα, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η έναρξη κινητοποίησεων ενάντια στους νέους σταθμούς διοδίων "Nέα Oδό" που μπαίνει σε εφαρμογή στον δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου και οι οδηγοί θα κληθούν να πληρώνουν επιπλέον  0,75 ευρώ.
Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών, όλοι οι φορείς του νομού, απερχόμενοι και νέοι δήμαρχοι, εκπρόσωποι των κομμάτων, οι βουλευτές Σίμος Κεδίκογλου, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Συμεών Κεδίκογλου και φυσικά ο νέος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι από κοινού με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων.
Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι θα συναντήσουν άμεσα τον υπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων, Μιχάλη Χροσοχοϊδη για να του κάνουν γνωστή την απόφαση τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA