Στην Αιδηψό ο Τούρκος μεγιστάνας Ουνάλ Αγσιάλ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στην Αιδηψό ο Τούρκος μεγιστάνας Ουνάλ Αγσιάλ!

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αγσιάλ κάνει περιοδεία στα ελληνικά νησιά και τις τελευταίες μέρες οργώνει την Εύβοια με την πολυτελή θαλαμηγό που βλέπετε στην φωτογραφία.
Την Δευτέρα 18 Αυγούστου βρέθηκαν στην Αιδηψό. 
Μαζί του φυσικά είναι και η σύζυγος του, Φανή Γραμματικογιάννη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το Κοντοδεσπότι.
Η όμορφη και έμπειρη δημοσιογράφος έμελλε να γοητεύσει έναν από τους ισχυρότερους άντρες της Τουρκίας και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.  

Ο 73χρονος μεγιστάνας είχε γνωρίσει τη Φανή πριν από περίπου από εφτά χρόνια και από τότε βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της.
Μάλιστα ο ίδιος την αποκαλεί «Βarbie», αφού η Φανή διαθέτει τα χαρακτηριστικά κούκλας και για χάρη της έχει ονομάσει έτσι την πολυτελή θαλαμηγό τους.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία και από ό,τι φάνηκε, η μοίρα τούς ήθελε μαζί.
Σε ένα από τα επαγγελματικά του ταξίδια στην Αθήνα ο Αγσιάλ είχε επισκεφτεί ένα από τα γνωστά εστιατόρια στη Βουλιαγμένη και εκεί γνώρισε τη Φανή.
Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. 

Αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν και πραγματοποίησαν το όνειρό τους στη Νέα Υόρκη πριν από έξι χρόνια, με έναν παραμυθένιο γάμο σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν.
Από τότε μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Γενεύη, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, καθώς ο Αγσιάλ είναι από τους μεγάλους επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας και η οικονομική του ευχέρεια τους επιτρέπει αυτό τον τρόπο ζωής.

Το ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα μια πανέμορφη κορούλα, την Αλίν, η οποία είναι 2,5 ετών.
Η Φανή πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον Αγσιάλ.

Μπορεί ο Αγσιάλ να είναι ο ιδιοκτήτης της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατασαράι, όμως δραστηριοποιείται και στον κλάδο της ενέργειας.
Η εταιρεία του Unit Ιnternational θεωρείται από τις μεγαλύτερες της Μέσης Ανατολής.
Κατέχει σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Τουρκία, το Ιράν, τη Βουλγαρία και την Ιταλία, και παράλληλα ασχολείται με την εμπορία ενέργειας. Μόνο στην Τουρκία η ενεργειακή ισχύς των εργοστασίων του ξεπερνά τα 2.000 ΜW.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA