Χαλκίδα: Εφιαλτικές στιγμές για μηχανικό αυτοκινήτων στα χέρια ληστών! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Εφιαλτικές στιγμές για μηχανικό αυτοκινήτων στα χέρια ληστών! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι δύο ληστές έστησαν «καρτέρι» στον γνωστό Χαλκιδέο Γιώργο Καμπούρογλου, έξω από το σπίτι του και αφού τον έσπασαν στο ξύλο και τον ψέκασαν με σπρέι, άρπαξαν τα 2.000 ευρώ που είχε το θύμα σε ένα σακίδιο και εξαφανίστηκαν - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης
Σάλο έχει προκαλέσει στην Χαλκίδα, η ληστεία που σημειώθηκε στις 2.10 τα ξημερώματα της Τρίτης, σε βάρος του 50χρονου Γιώργου Καμπούρογλου, ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στο κέντρο της Χαλκίδας.
Το θύμα ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, ακινητοποιήθηκε από τους δύο δράστες, οι οποίοι τον ψέκασαν στο πρόσωπο με σπρέι και στη συνέχεια άρχισαν και οι δύο να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές.
Στη συνέχεια βούτηξαν ένα σακίδιο και μία νάιλον σακούλα που κρατούσε ο άτυχος άντρας, τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
"Είχα πάει στο ψητοπωλείο "Άλλα Κόλπα" που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου και μόλις γύρισα δεν πρόλαβα να ανοίξω την καγκελόπορτα του σπιτιού μου και μου επιτέθηκαν δύο άτομα.
Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που δεν μπόρεσα να αντιδράσω", τονίζει στο eviazoom o Γιώργος Καμπούρογλου"
Η Ασφάλεια Χαλκίδας αναζητά τους δράστες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Έζησε τον τρόμο στα χέρια των ληστών!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA