Εισαγγελέας: Συλλάβετε τώρα τους γιατρούς στο Δρομοκαΐτειο - Είχαν διώξει τον άντρα που αυτοκτόνησε το πρωί στη Χαλκοκονδύλη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εισαγγελέας: Συλλάβετε τώρα τους γιατρούς στο Δρομοκαΐτειο - Είχαν διώξει τον άντρα που αυτοκτόνησε το πρωί στη Χαλκοκονδύλη

Εισαγγελέας: Συλλάβετε τώρα τους γιατρούς στο Δρομοκαΐτειο - Είχαν διώξει τον άντρα που αυτοκτόνησε το πρωί στη ΧαλκοκονδύληΟ 44χρονος άντρας έπεσε από τον 4ο όροφο κτιρίου στην οδό Χαλκοκονδύλη που διαμένουν άστεγοι...
Εντολή για την σύλληψη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου των γιατρών που ήταν χθες σε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Δρομοκαϊτειο και δεν κράτησαν για νοσηλεία τον 44χρονο άστεγο άντρα που σήμερα έβαλε τέρμα στην ζωή του, έδωσε ο Εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης.
 
Η υπόθεση , με την άρνηση των γιατρών να δεχθούν τον άντρα, αποκαλύφθηκε σήμερα μετά την τραγική πτώση του από τον 4ο όροφο κτιρίου στην οδό Χαλκοκονδύλη, το οποίο μισθώνεται από τον Δήμο για να διαμένουν άστεγοι.  
Για το θέμα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν στα πλαίσια του Αυτοφώρου τους δυο γιατρούς του Δρομοκαϊτειου, καθώς φέρονται να αγνόησαν τη διάγνωση των συναδέλφων τους από το Αιγινήτειο , όπου είχε πάει νωρίτερα ο 44χρονος.
 
Οι γιατροί του Αιγινήτειου Νοσοκομείου διέγνωσαν ότι ο 44χρονος πάσχει από «έκπτωση νοητικής λειτουργίας και κατάθλιψη» και ζήτησαν να μεταφερθεί στο Δρομοκαϊτειο .
Ωστόσο εκεί οι δύο γιατροί , που ζητείται η σύλληψή τους , φέρονται να έκριναν πως ο άντρας δεν χρήζει νοσηλείας και τον άφησαν να φύγει.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA