ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ: Κοίταξε στα μάτια την Ελευσίνα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ: Κοίταξε στα μάτια την Ελευσίνα!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ: Κοίταξε στα μάτια την Ελευσίνα!
Κέρδισε αναμφίβολα τις εντυπώσεις ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης στην 1η ημέρα του τουρνουά στο οποίο είναι διοργανωτής. Η ομάδα της Κύμης δεν ήταν απλά ανταγωνιστική απέναντι στην Ελευσίνα, που να μην ξεχνάμε αγωνίζεται στην Α1, αλλά διεκδίκησε ως το τέλος την νίκη. Τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Πανελευσινιακός με σκορ 73-66. Στο άλλο ματς της ημέρας η Νέα Κηφισιά επικράτησε του ΚΑΟΔ με 73-59.
Οι φίλαθλοι του μπάσκετ γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος» αρκετή ώρα πριν, ξακινήσει ο αγώνας.

Αμέσως μετά το πρώτο τζάμπολ οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ νευρικά στο ματς, όπου κυριάρχησαν η νευρικότητα, η αστοχία και οι δυνατές άμυνες.
Οι παίκτες του Γυμναστικού βρήκαν γρήγορα τον ρυθμό τους, πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και τελείωσαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 15-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ελευσίνα κατάφερε να βρει επιθετικές λύσεις, κυρίως με μακρινά σουτ από τον Αμερικάνο Κοξ.
Παράλληλα, ο Μάρκοβιτς ανανέωνε συνεχώς τις επιθέσεις της ομάδας του παίρνοντας πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Με αυτόν τον τρόπο ο Πανελευσινιακός πέρασε μπροστά στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα 35-31.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ο ΓΣ Κύμης έδειξε διάθεση να αντιδράσει και να δείξει στον αντίπαλο του ότι δεν θα παρατήσει εύκολα το ματς.
Η ομάδα του κόουτς Μπρατσιάκου χτύπησε τον αντίπαλο της με συνεχείς επιθέσεις μέσα στην ρακέτα, κυρίως με τον Κακιούζη που κάποιες στιγμές έμοιαζε ασταμάτητος. Από την άλλη, η Ελευσίνα κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοπορία ως το τέλος με κάποια μεγάλα μακρινά σουτ από τον Βασιλόπουλο, τον Μάντζαρη και τον Μάρκοβιτς.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ: Κοίταξε στα μάτια την Ελευσίνα!
Αναφέραμε προηγουμένως ότι οι φίλαθλοι γέμισαν το κλειστό της Κύμης στην έναρξη του τουρνουά. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρέμειναν στις θέσεις τους και στο 2ο ματς της χθεσινής ημέρας και χειροκρότησαν με θέρμη τις προσπάθειες όλων των παικτών. Αποδεικνύεται ότι ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής «διψάει» για καλό μπάσκετ και η ομάδα του ΓΣ Κύμης φροντίζει να του το προσφέρει.

ΓΣ Κύμης-Πανελευσινιακός
Αποτέλεσμα: 66-73
Δεκάλεπτα:15-9, 31-35, 47-53, 66-73

ΓΣ Κύμης(Μπρατσιάκος): Σέττος 7(1), Παπαντωνίου 5(1), Κατράνας 5(1), Σιαμανδούρας 4, Γκιζογιάννης 16(1), Κακιούζης 20(1), Κολώκας 2, Κωνσταντακόπουλος 1, Λόλας 2, Ερεβμπεναζιέ, Σκουλούδης, Καπινιάρης 4, Πανταζής

Πανελευσινιακός(Σκαραφίγκας): Βασιλόπουλος 11(3), Αθανασούλας 11(1), Τσακαλέρης 11(1), Μάρκοβιτς 12(2), Μάντζαρης 10(2), Κοξ 16(4), Μάρεϊ 2

Διαιτητές: Πηλοϊδης-Παντελίδης, Σπυρόπουλος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA