Ιστιαία: Ο Σίμος Κεδίκογλου παίζει με τον πόνο των κατοίκων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ιστιαία: Ο Σίμος Κεδίκογλου παίζει με τον πόνο των κατοίκων!

Ο Σίμος Κεδίκογλου παίζει με τον πόνο των κατοίκων!Η Δημοτική Κίνηση Ιστιαίας -Αιδηψού, "Ο Δήμος είσαι εσύ" εξέδωσε ανακοίνωση για τον Σίμο Κεδίκογλου και του καταλογίζει ευθύνες για το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας...
"Πάει πια καιρός από τα γεγονότα του 2008, τότε που η τοπική μας κοινωνία αυθόρμητα είχε ξεσηκωθεί και ζητούσε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Κανείς μας φυσικά δεν έχει ξεχάσει τα παραπάνω γεγονότα, ούτε και το δίκαιο και επείγον του αιτήματος.

Επίσης, εξακολουθούμε να θυμόμαστε την παρέλαση όλων των τοπικών βουλευτών καθώς και του προέδρου του Λ.Α.Ο.Σ., οι οποίοι έσπευσαν να κατευνάσουν την αγανάκτηση του κόσμου υποσχόμενοι την άμεση λύση στα προβλήματα. Η λύση φυσικά δεν ήρθε ποτέ και παρά τα κατασκευαστικά έργα, το κέντρο υγείας Ιστιαίας παραμένει υποστελεχωμένο και απαξιωμένο και για πολλούς συμπολίτες μας εξακολουθεί η ασφάλεια της ζωής τους να μην είναι κάτι το αυτονόητο.

Μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας λοιπόν, εμφανίζεται ξανά ο τοπικός βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου κοντά στο πρώην πρωτοπαλίκαρο του Λ.Α.Ο.Σ., νυν υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη, να στρώσουν ξανά το προεκλογικό χαλί, αυτό το σπαρμένο με υποσχέσεις προσλήψεων για κάθε εναπομείναντα οπαδό της υποσχεσεολογίας.
Για όσους δεν το κατάλαβαν, το κέντρο υγείας θα παραμείνει ως έχει υποστελεχωμένο και άρα ανήμπορο να προσφέρει ακόμη και τις πιο βασικές παροχές υγείας και οι κύριοι κυβερνώντες θα μας κάνουν τη χάρη να μας φέρουν πίσω τους οδηγούς ασθενοφόρων - που εξ αρχής αυτοί μας στέρησαν - για να μπορούμε να ελπίζουμε τουλάχιστον σε καλύτερη περίθαλψη στην Χαλκίδα ή την Αθήνα, αν φυσικά φτάσουμε εγκαίρως.

Οι παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές σήμερα που ο τόπος μας έχει απογυμνωθεί από υπηρεσίες και προσωπικό δεν πείθουν κανέναν. Τόσα χρόνια ο νυν βουλευτής Εύβοιας και πρώην Υπουργός έμενε αποστασιοποιημένος από τα προβλήματα του τόπου και σήμερα όχι μόνο επανεμφανίζεται στο τοπικό προσκήνιο παίζοντας και πάλι με τον πόνο μας, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται να προσφέρει μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς στη νέα Δήμαρχο που ακολουθεί κατά πόδας.

Απευθυνόμενοι στην κυρία Δήμαρχο, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως η ανεξαρτησία της δημοτικής αρχής από πολιτικούς παράγοντες πρέπει να αποδεικνύεται με συνέπεια στην πράξη και πως η βελτίωση των συνθηκών στον τόπο μας νομοτελειακά θα προκύψει και μέσα από τη σύγκρουση με τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που μας έφεραν ως εδώ."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA