Χαλκίδα: Η νέα ταινία του Ντένζελ Ουάσινγκτον στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Η νέα ταινία του Ντένζελ Ουάσινγκτον στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΓΙΑ
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (25 Σεπτεμβρίου -   Οκτωβρίου 2014)

The Equalizer 
του Antoine Fuqua με τους Denzel Washington,Chloë Grace Moretz , Marton Csokas, Melissa Leo , Haley Bennett, Bill Pullman

Υπόθεση:
Ο Robert McCall (Denzel Washington) βάζει τα δυνατά του για να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο, ζοφερό παρελθόν. Όταν όμως ο McCall γνωρίζει την Teri (Chloë Grace Moretz), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις εγκαταλείπει την ήσυχη και αποστασιοποιημένη ζωή του και αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που κακοποιούν και εκμεταλλεύονται τους αδύναμους.
Η άρτια εκπαίδευση του θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει. Όταν κάποιος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν έχει που να στραφεί, ο McCall θα σταθεί στο πλευρό του. Γιατί, απλώς, είναι ο Equalizer, αυτός που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσική τους θέση.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  : 19.40-22.20

Δείτε το trailer της ταινίας

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ :
7 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) &
 6 ΕΥΡΩ(ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)
 ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΓΙΑ
Η Barbie στο Μυστικό Βασίλειο (μεταγλωτισμένο)
Barbie and The Secret Door
(Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα!)

Υπόθεση:
Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη και ρομαντική πριγκίπισσα που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Από εκεί θα οδηγηθεί σ’ ένα μυστικό βασίλειο γεμάτο θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις. Θα συναντήσει τη γοργόνα Ρόμι και τη νεράιδα Νόρι και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα. Όμως, εντελώς αναπάντεχα η Αλέξα ανακαλύπτει ότι διαθέτει μαγικές δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο και οι φίλες της είναι σίγουρες ότι μπορεί να σώσει τη μαγεία που απειλείται από τα σχέδια της Μαλούσια.
Μη χάσετε αυτό που θα συμβεί όταν η Αλέξα βρει το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ανακαλύψει ότι η δύναμη της φιλίας είναι πιο πολύτιμη και από τη μαγεία.

ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  : 17.40
 
Δείτε το trailer της ταινίας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA