Ψαχνά: Εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες σε σπίτια - Αναζητείται 29χρονος Αλβανός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ψαχνά: Εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες σε σπίτια - Αναζητείται 29χρονος Αλβανός

ΨΑΧΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΨΑΧΝΑ NEWS
Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, τρεις υποθέσεις ληστειών σε οικίες, που διαπράχθηκαν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2013 στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών...
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Χαλκίδας, για διάπραξη ληστειών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος μαζί με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό του, ενέχονται στις ακόλουθες εγκληματικές ενέργειες:

· Την 15-12-2013 περίπου στις 21:00΄ το βράδυ, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στην περιοχή της Πλατάνας Ευβοίας. Οι δράστες με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού, ακινητοποίησαν τα θύματα τους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

· Την 25-12-2013 και βραδινές ώρες, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στα Πολιτικά Ευβοίας. Οι δράστες με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν δύο χρυσές βέρες, ένα ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 100 περίπου ευρώ 

· Την 26-12-2013 και μεσημβρινές ώρες, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνώ.
Οι δράστες ομοίως με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τα θύματα τους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA