Σήμερα η κηδεία του Αντώνη Βαρδή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σήμερα η κηδεία του Αντώνη Βαρδή

Σήμερα η κηδεία του Αντώνη ΒαρδήΣυγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που αγάπησαν τα τραγούδια του και τον ίδιο θα συγκεντρωθούν σήμερα στην Παιανία για να πουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Αντώνη Βαρδή.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Παιανίας, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook. 
Επιθυμία του μεγάλου μουσουργού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ήταν να μην υπάρχουν στέφανα στην κηδεία του αλλά τα χρήματα να δοθούν στους άστεγους αλλά και στο κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού.  

Η ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδή
Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.
Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη».

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:
1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA