Σκοτώθηκε νοσηλευτής μετά από καβγά 16χρονων σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Σκοτώθηκε νοσηλευτής μετά από καβγά 16χρονων σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη!

Σκοτώθηκε νοσηλευτής μετά από καβγά 16χρονων σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη!
Τραγικό τέλος είχε ο καβγάς δύο τροφίμων σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη, καθώς ένας 49χρονος νοσηλευτής έχασε την ζωή του...
Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, στον Ψυχιατρικό - Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι». Δύο από τους τρεις τροφίμους που παρέμεναν στον ξενώνα -ηλικίας 16 ετών, κατά πληροφορίες- φιλονίκησαν, ενώ ο χώρος επιτηρείτο από τις δύο νοσηλεύτριες της βάρδιας.

Η μία νοσηλεύτρια που παρενέβη για να τους καθησυχάσει δέχθηκε επίθεση, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος 49χρονος ανέλαβε υπηρεσία. Η συνάδελφός του πήγε σε άλλο μέρος του ξενώνα για να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και να ετοιμάσει το δείπνο, ωστόσο, επιστρέφοντας, αντίκρυσε τον συνάδελφό της αναίσθητο!
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νοσηλευτή στο «Κοργιαλένειο Μπενάκειο Νοσοκομείο»,  όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Εντολή άμεσης διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του 49χρονου έδωσε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ενώ η διοίκηση της  1ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Φως στην τραγωδία αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA