Στρατιωτικοί κήδεψαν το σκύλο του τάγματος με στρατιωτικές τιμές! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στρατιωτικοί κήδεψαν το σκύλο του τάγματος με στρατιωτικές τιμές! (ΦΩΤΟ)

Στρατιωτικοί κήδεψαν το σκύλο του τάγματος με στρατιωτικές τιμές!Ηταν ένας πραγματικός στρατιώτης - Δεν έλειψε από καμία αποστολή της μονάδας του...
Ήταν ο στρατιωτικός σκύλος που ποτέ δεν θα ξεχάσουν. Κάποιοι στρατιωτικοί μας απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι στην συντριπτική του πλειοψηφία το προσωπικό των ΕΔ έχει ποιότητα ,ψυχή και πάνω απ΄ όλα μεγαλείο. Το απέδειξαν σε μια κηδεία. Σε μια κηδεία σκύλου τον οποίο αποχαιρέτησαν με στρατιωτικές τιμές!
Στρατιωτικοί κήδεψαν το σκύλο του τάγματος με στρατιωτικές τιμές!
Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Στρατιωτικών Σκύλων του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, η ταφή του Στρατιωτικού Σκύλου Έρευνας Διάσωσης Charlie (ΑΜ: S-0391), ο οποίος απεβίωσε από παθολογικά αίτια.
Κατά τη διάρκεια της ταφής, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του συνόλου του προσωπικού της Μονάδας, αναγνώσθηκε το βιογραφικό του συγκεκριμένου Στρατιωτικού Σκύλου, όπως παρακάτω:

 

Σύμφωνα με το onalert.gr, ο Στρατιωτικός Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης Charlie (ΑΜ: S-0391) ήταν Γερμανικός Ποιμενικός (εργασιακός). Γεννήθηκε στις 08 Μαϊου 2008 και απεβίωσε στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 σε ηλικία 6,5 ετών. Ήταν ένας από τους δυο πρώτους Γερμανικούς Ποιμενικούς σκύλους Έρευνας Διάσωσης του Μηχανικού και γενικότερα του Ελληνικού Στρατού.
Στρατιωτικοί κήδεψαν το σκύλο του τάγματος με στρατιωτικές τιμές! (ΦΩΤΟ)
Η προμήθεια του έγινε από τo εξωτερικό και τοποθετήθηκε στο Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών του 747 ΕΤΜΧ, τον Οκτ 2009.
Από την πρώτη του μέρα στην Μονάδα συνοδός του ορίσθηκε η ΕΠΟΠ Δνεας (ΜΧ) Κ.Σ.
Εκπαιδεύτηκε στην βασική υπακοή και στην διέλευση εμποδίων από εκπαιδευτή του Μηχανικού. Η συνοδός του κυρίως αλλά και γενικότερα οι υπόλοιποι συνοδοί σκύλων Έρευνας Διάσωσης μεριμνούσαν για την φροντίδα του και την συντήρηση της εκπαίδευσης του.
 
Συμμετείχε πάντα στις ομάδες επιφυλακής Έρευνας – Διάσωσης της Μονάδος στο πλαίσιο του Σχεδίου Ξενοκράτης, είχε λάβει μέρος σε όλες τις ασκήσεις – επιδείξεις, συντηρώντας πάντα το επιχειρησιακό του επίπεδο υψηλό, ως Στρατιωτικός Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA