Δήμαρχος Κερατσινίου: «Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο - Είναι φασίστες με στολή» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμαρχος Κερατσινίου: «Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο - Είναι φασίστες με στολή»

Δήμαρχος Κερατσινίου: «Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο - Είναι φασίστες με στολή»
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος, καταγγέλλει δημόσια την Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια κατά τον εορτασμό της επετείου του ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα...
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος, ως αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην πορεία προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες για την μεθοδολογία της Αστυνομίας, κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά αλλά πολλοστή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, φασίστες χτύπησαν την πόλη μας, μόνο που τώρα φορούσαν και στολές. Η σημερινή μεγαλειώδης πορεία που τίμησε τη μνήμη του Παύλου τους ενόχλησε και αυτό φάνηκε με δύο τρόπους: Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο, ενώ οι μπάτσοι τους κοιτούσαν».
Και πρόσθεσε: «Ήθελαν να κάψουν την πόλη. Αυτά τα έκαναν οι φασίστες με στολή – κι ας μου κάνουν μήνυση. Ο φασισμός με στολή χτύπησε σήμερα στο Κερατσίνι.
Πρέπει να τους μαζέψουν, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς. Το λέει η πόλη του Παύλου».

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας στην Εφημερίδα των Συντακτών, μέλη από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ απέσπασαν από κουκουλοφόρο αστυνομική ταυτότητα, την ώρα που αυτός συμμετείχε στην επίθεση στο ΚΕΠ.
Η ταυτότητα έχει κρατηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA