Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τρίτο όμηρο - Απειλούν με νέα εκτέλεση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τρίτο όμηρο - Απειλούν με νέα εκτέλεση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΟΜΗΡΟΝέο φρικιαστικό βίντεο με τον αποκεφαλισμό και τρίτου ομήρου κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές - Ο Βρετανός Ντέιβιντ Χέινς είχε απαχθεί το 2013 ενώ εργαζόταν για γαλλική φιλανθρωπική οργάνωση
Νέο φρικιαστικό βίντεο με τον αποκεφαλισμό αυτή τη φορά του 44χρονου Βρετανού Ντέιβιντ Χέινς που είχε απαχθεί το 2013 κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές.
 
Το βίντεο με τίτλο “Ένα μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής”  ένας άνδρας με βρετανική προφορά που φορά μαύρα ρούχα κι έχει καλυμμένο το πρόσωπό του δηλώνει: «αυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει το τίμημα τις υπόσχεσής σου, Κάμερον, να προετοιμάσεις για μάχη τους Πεσμεργκά κατά του Ισλαμικού Κράτους».

Ο μαυροντυμένος άνδρας στέκεται πάνω από τον Χέινς, ο οποίος είναι γονατισμένος και φορά πορτοκαλί φόρμα. Το σκηνικό είναι ολόιδιο με τα δύο προηγούμενα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές και στα οποία φαίνεται να αποκεφαλίζουν τους Τζ. Φόλει και Στίβεν Σότλοφ.

Στο βίντεο ο ίδιος ο Ντέιβντ Χέινς αναγκάζεται να πει πως για τη δολοφονία του είναι υπεύθυνος ο Ντειβιντ Κάμερον και η πολιτική του απέναντι στους Ισλαμιστές.
Στο τέλος, ο μασκοφόρος παρουσιάζει έναν άλλον άνδρα λέγοντας ότι πρόκειται να θανατωθεί εάν ο Κάμερον συνεχίσει να υποστηρίζει τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA