Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε μεγάλη πολυεθνική στον Πειραιά! Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε μεγάλη πολυεθνική στον Πειραιά! Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα

Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε μεγάλη πολυεθνική στον Πειραιά! Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα...
Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 30χρονος που φέρεται να συνδέεται με το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη και τον Επαναστατικό Αγώνα και ο οποιος συνελήφθη κατα την έφοδο σε σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στο σπίτι στον Βύρωνα βρέθηκαν ολοκληρωμένα σχέδια για επίθεση στις εγκαταστάσεις μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται σε Πειραιά και Πάτρα. Επίσης, βρέθηκε ημιτελές σχέδιο με διαδρομές που ακολουθεί γνωστος εφοπλιστής.

 

Για την υπόθεση θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια στις 6 και μισή το απόγευμα.
Εντω μεταξύ, έξι άτομα συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ανεύρεση όπλων. 
Πρόκειται για πέντε Έλληνες (τέσσερις άνδρες, οι δύο ηλικίας 26 ετών και οι υπόλοιποι, 23 και 30 ετών, καθώς και μία γυναίκα, 25 ετών) και έναν Αλβανό, ηλικίας 30 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα- κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, της νομοθεσίας περί όπλων, της πλαστογραφίας και των ναρκωτικών.

Οι δύο από τους συλληφθέντες, από τη Θεσσαλονίκη, είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκε οπλισμός και το οποίο είχε ενοικιαστεί με πλαστή ταυτότητα.
Η συγκεκριμένη ταυτότητα βρέθηκε στο διαμέρισμα γυναίκας στον Βύρωνα, η οποία φιλοξενούσε τον δεύτερο συλληφθέντα από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν έχει διαπιστωθεί αν οι κατηγορούμενοι έχουν σχέση με τρομοκρατική δράση ή αν ετοίμαζαν κάποιο χτύπημα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA