ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Ενάντια στην αύρα του Αντετοκούνμπο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Ενάντια στην αύρα του Αντετοκούνμπο!

ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Ενάντια στην αύρα του Αντετοκούνμπο!
Δύσκολη αποστολή την Κυριακή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, καθώς καλείται να πάρει το «διπλό» στην πολύ σκληρή έδρα του Φιλαθλητικού. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου.
Ο Φιλαθλητικός κάθε άλλο παρά τυχαίος σύλλογος είναι, άλλωστε είναι η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν κάνει το μεγάλο βήμα προς το NBA.
Από τους ειδικούς θεωρείται ομάδα πρότυπο, αφού δίνει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες και στην εξέλιξη των νέων παικτών.
Στα τμήματα του Φιλαθλητικού έχουν γαλουχηθεί πολλοί παίκτες που στην συνέχεια σημείωσαν αλματώδη πρόοδο στην καριέρα τους. Αναφέραμε ήδη τον σπουδαιότερο από όλους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν είναι όμως μόνο αυτός. Είναι και ο αδερφός του Θανάσης, ο οποίος επιλέχτηκε στα DRAFTS του NBA και ελπίζει σύντομα να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Είναι ο Σαλούστρος που τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ο Γκίκας που είναι πλέον παίκτης του Άρη, ο Χειλαρης που φέτος πήγε στο Ρέθυμνο και ο Καμπερίδης που αποτελεί μια από τις νέες μεγάλες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ και που το καλοκαίρι φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Από τα παραπάνω φαίνεται η πολύ σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον Φιλαθλητικό με πρωτεργάτη τον Τάκη Ζήβα, προπονητή της ομάδας εδώ και 15 χρόνια! Από φέτος στο τεχνικό επιτελείο βρίσκεται και ο παλιός αρχηγός του Φιλαθλητικού Μπάμπης Σαμοθράκης, ο οποίος κατάγεται από την Πλατάνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA