Τρεις επικουρικοί γιατροί στην Σκύρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τρεις επικουρικοί γιατροί στην Σκύρο

Τρεις επικουρικοί γιατροί στην Σκύρο
Την Προκήρυξη τριών Επικουρικών Ιατρών πέτυχε ό Αναπληρωτής Διοικητής Ευάγγελος Χατζημαργαρίτηςτου Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κύμης για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.
Καθώς με την παρέμβαση του, το Υπουργείο Υγείας προέβη στην ορθή επανάληψη της απόφασης του (http://www.moh.gov.gr/) με την προσθήκη τριών θέσεων επικουρικών ιατρών για το Π.Π. Ιατρείου Σκύρου.
Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν 29/9/ 2014 Αριθμ. πρωτ. Υ10α/Γ.Π. οικ. 83440 (Ορθή Επανάληψη) αφορούν:

· 2 ΘΕΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΔΥ-ΠΠΙατρείου ΣΚΥΡΟΥ
· 1 ΘΕΣΗ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΔΥ-ΠΠΙ ΣΚΥΡΟΥ

Η ιατρική κάλυψη του ΠΠΙατρείου Σκύρου είναι σημαντικό στοίχημα από την έναρξη των αρμοδιοτήτων του αναπληρωτή διοικητή με συνεχείς συντονισμένες προσπάθειες, καθώς είναι φορά προκήρυξης θέσεις επικουρικών ιατρών για την Σκύρο, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για την προκήρυξη της θέσης του Διευθυντή Ιατρού που κατείχε ο κος Καστάνης.

Επί προσθέτως σημειώνουμε ότι, έχει γίνει συνεννόηση μεταξύ του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου –ΚΥ Κύμης, κουΧατζημαργαρίτη Ευάγγελου, με την Δημοτική Αρχή της Σκύρου, Δήμαρχο κο Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, για δωρεάν παραχώρηση διαμονής των Ιατρών που θα καλύψουν τις θέσεις.

Τέλος σας γνωστοποιούμε ότι, μέσα στον επόμενο μήνα τελειώνει η διαδικασία διορισμού μόνιμου Οδοντίατρου για το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Σκύρου.


Ευχαριστούμε για την δημοσίευση

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA