Στερεά Ελλάδα: 9 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: 9 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο! (ΦΩΤΟ)

Στερεά Ελλάδα: 9 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο! (ΦΩΤΟ)
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και Ευβοίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνολικά εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Τρεις (3) ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα στη Χαλκίδα και ένας άνδρας στη Λαμία), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Πέντε (5) αλλοδαποί (δύο στην Ερέτρια Ευβοίας, ένας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ένας στη Λαμία και μία στους Κομποτάδες Φθιώτιδας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον ένας εκ των ανωτέρω κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ημεδαπός στη Θήβα, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (97) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA