Δροσιά: Συνελήφθη 32χρονη υπάλληλος σε μάνδρα για κλεμμένα καλώδια της ΔΕΗ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δροσιά: Συνελήφθη 32χρονη υπάλληλος σε μάνδρα για κλεμμένα καλώδια της ΔΕΗ

Δροσιά: Συνελήφθη 32χρονη υπάλληλος σε μάνδρα για κλεμμένα καλώδια της ΔΕΗ
Συνελήφθη 32χρονη υπάλληλος, προσωρινά υπεύθυνη μάνδρας ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων στην περιοχή της Δροσιάς Ευβοίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Κατασχέθηκαν εξαρτήματα μετασχηματιστών και καλώδια χαλκού

Τα ανωτέρω αποτελούν προϊόντα κλοπών από το Δίκτυο της Δ.Ε.Η., ενώ η συνολική ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση ανέρχεται στις 10.000 περίπου ευρώ

Επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της μάνδρας

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων σε επιχειρήσεις εμπορίας μετάλλων (scrap) σε περιοχές της Εύβοιας, συνελήφθη χθες (13-11-2014) το πρωί στην Δροσιά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. της ανωτέρω Υπηρεσίας, μία 32χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη μάνδρας ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων, η οποία κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω μάνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Δύο ακροδέκτες μετασχηματιστών.
· (100) μέτρα εναέριων καλωδίων χαλκού.
· (80) μέτρα υπόγειων καλωδίων χαλκού.
· Δύο επιτείχιοι πίνακες καλωδίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι τα προαναφερόμενα εξαρτήματα μετασχηματιστών και καλώδια χαλκού, αποτελούν προϊόντα κλοπών από το Δίκτυο της Δ.Ε.Η.

Σύμφωνα μάλιστα με αρμόδιους υπαλλήλους Δ.Ε.Η., η ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση ανέρχεται στις (10.000) περίπου ευρώ.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της ανωτέρω μάνδρας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βεβαιώθηκαν από την Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας τρεις παραβάσεις για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων και επίσης επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι η πραγματοποίηση παρόμοιων δράσεων θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA