Χαλκίδα: Γνωρίστε τον ειδικό συνεργάτη του Χρήστου Παγώνη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Γνωρίστε τον ειδικό συνεργάτη του Χρήστου Παγώνη! (ΦΩΤΟ)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ
Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη προσελήφθη ο Μπουραντάς Ηρακλής ως Ειδικός Συνεργάτης σχετικά με την παροχή συμβουλευτικής υπηρεσίας σε θέματα τοπικής ανάπτυξης και καινοτομίας, υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, ιδίως καινοτόμου και νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Η συνολική δαπάνη θα βαρύνει τον KA 6031.0003 του προϋπολογισμού έτους 2014 του Δήμου Χαλκιδέων ενώ θα προβλεφθεί αντίστοιχη πίστωση στους επόμενους προϋπολογισμούς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ
Ο Ηρακλής Μπουραντάς είναι 35 ετών και γιος του Δημήτρη Μπουραντά, κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων για πολλά χρόνια ο οποίος έχασε την μάχη με την ζωή στις 26 Μαϊου 2013 μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ηρακλής Μπουραντάς έχει διατελέσει διευθυντής εκπαίδευσης στο τεχνολογικό ινστιτούτο AIT καθώς επίσης σύμβουλος ανάπτυξης και συνιδρυτής νεοφυών (start-up) καινοτόμων εταιρειών τεχνολογίας. Συμμετέχει στη Μονάδα Ανάπτυξης Πολιτικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και αποτέλεσε μαζί με άλλους νέους επιστήμονες επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις με έμφαση στη Ν.Α. Ευρώπη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Ψηφιακά Συστήματα με ειδίκευση στο e-learning στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Mάστερ).

Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης (executive diploma) στην Διαχείριση Κρίσεων από το Harvard. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην εκπαιδευτική πολιτική και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση νέων τεχνολογιών. Έχει συνδιοργανώσει διεθνή συνέδρια και ημερίδες νεολαίας με θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA