Ξανά πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας ο Κώστας Βράκας! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ξανά πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας ο Κώστας Βράκας! (ΦΩΤΟ)

Συγκροτήθηκε χθες το βράδυ σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας. Δύο οι υποψήφιοι για την Προεδρία, ο Κωνσταντίνος Βράκας, και ο Αντώνης - Πάρις Σώτος. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Βράκας με 7-2.

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο είναι το ακόλουθο: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βράκας, Αντιπρόεδρος Γιώργος Χαλιώτης, Γραμματέας Δημήτρης Φωκάς και Ταμίας Κωνσταντίνα Καρλή.

Ο Αντώνιος - Πάρις Σώτος τόνισε για το αποτέλεσμα:
"Ελπίζω σε καλύτερη και διεκδικητικότερη θητεία από την ανανέωση ,στην ουσία ,της θητείας του Προεδρείου του Συλλόγου μας. Θεωρώ όμως ότι η προσωπική στάση και κυρίως η νοοτροπία ορισμένων κατάφερε να ακυρώσει εν μέρει το μήνυμα που έστειλαν με την σταυροδοτική τους προτίμηση οι ψηφοφόροι στις πρόσφατες εκλογές.

Και λέω εν μέρει γιατί η παρουσία μας στο ΔΣ είναι δεδομένη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Συνεχίζουμε την πορεία μας αγωνιστικά και δυναμικά κόντρα στις αγκυλώσεις και τις ίντριγκες, με αρχές και θέσεις για τα δίκαια όλων των Ιατρών στο πλάι πάντα του Λαού της Εύβοιας,με την υπόσχεση να ενισχύσουμε την παρουσία μας στα δρώμενα του ΙΣΕΥΒ,με σκοπό το τρίπτυχο ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ,ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Συνεχίζουμε.."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA