Μαρκόπουλος σε αμόκ: «Τρομοκράτες οι καταληψίες και ο ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαρκόπουλος σε αμόκ: «Τρομοκράτες οι καταληψίες και ο ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρκόπουλος σε αμόκ: «Τρομοκράτες οι καταληψίες και ο ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ) Η επέμβαση της αστυνομίας και τα επεισόδια με τους φοιτητές στη Νομική προκάλεσαν... εκρήξεις στη βουλή - Ακραία συμπεράσματα από πλευράς του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλου 

ΒΙΝΤΕΟ

«Οι φοιτητές που καταλαμβάνουν τα πανεπιστήμια είναι προεόρτια τρομοκρατίας» είπε ο βουλευτής της ΝΔ προκαλώντας πανδαιμόνιο αλλά και ειρωνικά σχόλια συναδέρφων του και για την ουσία, αλλά και για τη σύνταξη των λεγομένων του.

«Ηρεμήστε κ. Δρίτσα, επειδή είμαι γιατρός σας το λέω…» ξεκίνησε να λέει ο κ. Μαρκόπουλος, όμως οι φωνές συνεχίστηκαν… «Εσείς είστε με τους απέξω, εμείς με τους μέσα, τους μαθητές… Είστε με την τρομοκρατία, τις καταλήψεις, την ανομία!» αντέδρασε ο βουλευτής της Ν.Δ. και καθώς οι φωνές από τον ΣΥΡΙΖΑ «δυνάμωναν» αποχώρησε από το βήμα, ενώ στη συνέχεια από το έδρανο του ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους… «Τι είστε, οι τρομοκράτες της αίθουσας; Εντάξει είστε οι τρομοκράτες του έξω, όχι και της αίθουσας!» 
 

Την αστυνομική επέμβαση κατήγγειλε και η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, σημειώνοντας πως «το δόγμα «νόμος και τάξη» στοχεύει στο χτύπημα συλλογικών δράσεων και δεν πρέπει να περάσει…».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA