Κινδύνεψε να πεθάνει η Ραχήλ Μακρή – Σώθηκε από θαύμα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κινδύνεψε να πεθάνει η Ραχήλ Μακρή – Σώθηκε από θαύμα

Μια πολύ σπάνια, θανατηφόρα σε κάποιες περιπτώσεις, ασθένεια έπληξε την ανεξάρτητη βουλευτή και μητέρα δυο παιδιών Ραχήλ Μακρή...
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso η βουλευτής Κοζάνης επέλεξε να μην πει σε κανέναν τίποτα. Ωστόσο η κατάστασή της επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. 

Είχε εντονότατους πόνους στην κοιλιά και άλλα συμπτώματα της ασθένειας που αμέσως σήμαναν συναγερμό στους θεράποντες ιατρούς της που τη συμβούλεψαν μετά από ιατρικό συμβούλιο πως θα έπρεπε να επιλέξει και μάλιστα άμεσα τη χειρουργική επέμβαση σε κάποια κλινική του εξωτερικού.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας espresso η κατάσταση της Ραχήλ Μακρή ήταν τόσο άσχημη που από ημέρα σε ημέρα θα μπορούσε να οδηγηθεί στην καταπληξία ή ακόμη και τον θάνατο.
Κινδύνεψε να πεθάνει η Ραζήλ Μακρή – Σώθηκε από θαύμαΤο χειρότερο ήταν πως οι γιατροί έλεγαν στην κ. Μακρή πως ακόμη και στην περίπτωση επέμβασης τα ποσοστά επιτυχίας ήταν 50%-50%.
Έχοντας πάντα στο πλευρό της το σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα της η κ. Μακρή αποφάσισε να δώσει τη μάχη.

Τελικά χειρουργήθηκε σε γνωστό κέντρο των βορείων προαστίων και όλα πήγαν καλά και η βουλευτής επέστρεψε δυνατή και υγιής στα καθήκοντά της.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA