Αρτάκη: Χειροπέδες σε 3 αλλοδαπούς για λαθραία τσιγάρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Αρτάκη: Χειροπέδες σε 3 αλλοδαπούς για λαθραία τσιγάρα (ΦΩΤΟ)

Αρτάκη: Χειροπέδες σε 3 αλλοδαπούς για λαθραία τσιγάρα (ΦΩΤΟ)
Συνελήφθησαν, χθες (12-12-2014) το μεσημέρι στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, τρεις (3) αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 44 ετών, καθώς και ένας 63χρονος υπήκοος Ινδίας, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για κατοχή και εμπορία λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
 

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων, εντόπισαν τον 19χρονο και τον 63χρονο έξω από την οικία τους στην ανωτέρω περιοχή και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού, δέκα (10) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. 

Αρτάκη: Χειροπέδες σε 3 αλλοδαπούς για λαθραία τσιγάρα (ΦΩΤΟ)
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 19χρονος και ο 63χρονος, χρησιμοποιούσαν εγκαταλελειμμένο κτίριο (παράπηγμα) πλησίον της οικίας τους, ως μέρος αποθήκευσης λαθραίων πακέτων τσιγάρων, με σκοπό την πώληση τους και σε έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε, εντός αυτού βρέθηκαν (196) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών. Επιπλέον, στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δράση τους.
 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς πλησίον του παραπήγματος ο 44χρονος και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του επτά (7) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθευτεί λίγη ώρα πριν από τον 19χρονο και τον 63χρονο.

Συνολικά βρέθηκαν (213) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
 

Τις έρευνες και την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA