Διεθνώς ρεζίλι μάς έκαναν οι βουλευτές που μύριζαν το παλτό της Ρ. Μακρή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διεθνώς ρεζίλι μάς έκαναν οι βουλευτές που μύριζαν το παλτό της Ρ. Μακρή!

Διεθνώς ρεζίλι μάς έκαναν οι βουλευτές που μύριζαν το παλτό της Ρ. Μακρή!
Τα... κατορθώματα των Ελλήνων βουλευτών έγιναν είδηση και διεθνώς, χάρη στο καταπελτικό άρθρο της Daily Mail που έχει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλον τον κόσμο.

Η βρετανική εφημερίδα "κράζει" το κακόγουστο αστείο που έκαναν οι Πέτρος Τατσόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός, Σπύρος Λυκούδης, Μάρκος Μπόλαρης και Χρήστος Αηδόνης, κατά την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Αφορμή στάθηκε το παλτό της Ραχήλ Μακρή, το οποίο βρήκαν και είχαν την... έμπνευση να το αξιοποιήσουν. Ο Πέτρος Τατσόπουλος το κρατούσε, ο Γρηγόρης Ψαριανός το μύριζε και οι υπόλοιποι γελούσαν...

"Ομάδα σεξιστών και χυδαίων", χαρακτηρίζει τους βουλευτές η Daily Mail, της οποίας το άρθρο έχει τίτλο "Αυτοί οι πολιτικοί ΟΝΤΩΣ βρωμάνε"!


Διεθνώς ρεζίλι μάς έκαναν οι βουλευτές που μύριζαν το παλτό της Ρ. Μακρή!
"Για να διασκεδάσει η σεξιστική και χυδαία ομάδα, ο Γρηγόρης Ψαριανός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μυρίζει το παλτό της συναδέλφου του βουλευτίνας, η οποία το είχε βγάλει και καθόταν μακριά", γράφει, μεταξύ άλλων, το άρθρο.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται και στην αντίδραση της Ραχήλ Μακρή, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το κακόγουστο αστείο και αρκέστηκε να πει: "Δεν χάνω τον χρόνο μου με ηλίθιους".

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA