Άγρια γιούχα και ύβρεις στην Ντόρα Μπακογιάννη από δημοσιογράφους έξω από την ΕΣΗΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Άγρια γιούχα και ύβρεις στην Ντόρα Μπακογιάννη από δημοσιογράφους έξω από την ΕΣΗΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια γιούχα και ύβρεις στην Ντόρα Μπακογιάννη από δημοσιογράφους έξω από την ΕΣΗΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για την έκθεση για τα 100 χρόνια της ένωσης συντακτών....

Η φραστική επίθεση έγινε την ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Δημοσιογράφοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο.

"Καρ@@@@@", "ουστ μωρή", "οικογένεια των δράκων", "στα τσακίδια" ήταν μερικά απ' όσα άκουσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στο video ακούγεται μια γυναίκα να της φωνάζει "ντροπή σου", ενώ ένας άνδρας συνεχίζει: "ναι σε όλα, βάλε φωτιά τώρα στο κανάλι της Βουλής".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο και μάλιστα απειλήθηκε και ένταση με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί. 

Φραστική επίθεση δέχτηκαν επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θόδωρος Ρουσόπουλος αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA