Έξω Παναγίτσα: Ακόμη περιμένουν να συναντηθούν με τον Δήμαρχο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Έξω Παναγίτσα: Ακόμη περιμένουν να συναντηθούν με τον Δήμαρχο!

Έξω Παναγίτσα: Ακόμη περιμένουν να συναντηθούν με τον Δήμαρχο!
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Έξω Παναγίτσας ζήτησε συνάντηση με το Δήμαρχο Χαλκιδέων προφορικά στην γραμματεία του Δημάρχου στις 5 ΟΚΤ. Το αίτημα έγινε γραπτώς στις 29 ΟΚΤ, για να του πούνε και τις ευχές για εποικοδομητική 5ετια στα ηνία της πόλης. Μέχρι σήμερα 22 ΔΕΚ δεν έχουν λάβει καμία απάντηση, και έτσι θεωρήθηκε σκόπιμο να απευθυνθούν μέσω του τοπικού τύπου.

"Τα θέματα που αποστείλαμε για να είναι ενημερωμένος και να μας να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις είναι τα παρακάτω.

- Σχέδιο πόλης. Η αλήθεια ότι για το σχέδιο το παρακολουθεί από κοντά, ο Αντιδήμαρχος για πολεοδομικά θέματα Κος Γ. Μπουραντάς.
 

- Αποχέτευση περιοχής μας. Θα θέλαμε επιτέλους κάποια στιγμή ν αρχίσουν μελέτες, και στη συνέχεια έργα ώστε να γίνει επέκταση του δικτύου προς την Έξω Παναγίτσα.
 

-Διαγράμμιση κεντρικού άξονα Χαλκίδας Αρτάκης. Ως γνωστόν υπάρχει απόφαση από το Δ.Σ αλλά και την διευρυμένη περιφέρεια Θεσσαλίας Σ Ελλάδας, να υπάρχουν ανοίγματα στους κάθετους του κεντρικού δρόμου (όπως ήταν παλιά). Πριν τις εκλογές προσπάθησε η προηγούμενη Αρχή να την διόρθωσει αλλά δεν ήταν κατάλληλα τα υλικά(χρώματα) και έτσι με τις πρώτες βροχές ξέβαψαν και η διπλή διαχωριστική γραμμή έχει εμφανιστεί, και μας δείχνει τα δόντια της, και είναι πολύ επικίνδυνη για οχήματα και πεζούς.
 

-Ασφαλτόστρωση πέριξ του Νέου Δ Σχολείου στους Αγ Αναργύρους, για να μπορούν να πάνε τα παιδιά με ασφάλεια και χωρίς λάσπες στο σχολείο τους.
 

-Επίσης να στρωθεί ο δρόμος προς Α Αναργύρους που η προηγούμενη Δ Αρχή τον έστρωσε μισό και κολοβό γιατί το ασφαλτικό υλικό το έριξε σε ιδιόκτητο χώρο, αυτά και κάποια άλλα μικροθεματα. Αν μας ακούσει κάποιος ας μας ειδοποίησει να συναντηθούμε με το Δήμαρχο."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA