Ο Αλέξης Κούγιας έφερε γούρι στον Ηρακλή Ψαχνών! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Αλέξης Κούγιας έφερε γούρι στον Ηρακλή Ψαχνών! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας έφερε γούρι στον Ηρακλή Ψαχνών! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Στα Ψαχνά βρέθηκε την Παρασκευή (05/12) το απόγευμα ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αλέξης Κούγιας έφερε γούρι στην ομάδα του Γιώργου Φοιρού, καθώς ο Ηρακλής επικράτησε της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 2-1 σκορ. Παρέα του ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων, Σωτήρης Μαυρονάσιος. 

Ο Αλέξης Κούγιας έφερε γούρι στον Ηρακλή Ψαχνών! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τέρματα των νικητών, που με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους επτά βαθμούς, σημείωσαν οι Παλαιολόγος (14') και Κοτσώνης (53'-αυτογκόλ), ενώ για την ομάδα της Ριζούπολης μείωσε ο Κυβελίδης στο 57'.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι: οι γηπεδούχοι στο 65' με τον Ραπτάκη και οι φιλοξενούμενοι με τον Κυβελίδη στο 24'.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου Β., Μπακομήτρος, Φλίγκος (87' Σικαλιάς), Ράντι (90'+2' Κοτίτσας), Κόσουτιτς (65' Γκεμίσης), Γουόρντεν.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης (58' Νανία), Χατζής, Γκονζάλες (46' Λαγός), Φαρινόλα (83' Κυριάκος), Κυβελίδης, Βάντερσον, Ανγκούλο.


ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA