Νέο video Κασιδιάρη, εμπλέκει τον πρωθυπουργό σε συνομιλία με δικαστικό - "Αλήτης ο Σαμαράς" | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέο video Κασιδιάρη, εμπλέκει τον πρωθυπουργό σε συνομιλία με δικαστικό - "Αλήτης ο Σαμαράς"

Νέο video Κασιδιάρη, εμπλέκει τον πρωθυπουργό σε συνομιλία με δικαστικό - "Αλήτης ο Σαμαράς"Με φωνές και βρισιές η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου -  Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για εντολή σε δικαστικό σχετικά με τη Χρυσή Αυγή - Υποστήριξε πως υπάρχει νέο video στο διαδίκτυο 

ΒΙΝΤΕΟ
Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την παράνομη καταγραφή με κρυφή της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πως έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή.

Αφού έκανε μια... αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της καταγραφής της συζήτησης και επαναλαμβάνοντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά – Αθανασίου και κατηγορώντας την Ευτέρπη Κουτζαμάνη πως είναι... από τη Μυτιλήνη και τον πρωθυπουργό πως τηλεφωνούσε ο ίδιος στους δικαστικούς, ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε πως η κατηγορία που του αποδίδεται ευσταθεί.

Μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε mail που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο dailymotion.

Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος «συνωμοτικός» όπως τον χαρακτήρισε, ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης. «Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή», είπε Κασιδιάρης. «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάρει, να τους γαμ@@@@» υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά.

newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA