Με ψήφους 155 υπέρ και 134 κατά ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015 (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με ψήφους 155 υπέρ και 134 κατά ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ψήφους 155 υπέρ και 134 κατά ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015  - Παρών ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός - Ναι από την ανεξάρτητη Κατερίνα Μάρκου
- Αρνητική ψήφο έδωσαν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος.

Με ψήφους 155 υπέρ και 134 κατά, ο προϋπολογισμός του 2015 εγκρίθηκε από τη Βουλή, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται κυρίως στη συμφωνία με την τρόικα, το χρέος αλλά και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συνολικά ψήφισαν 290 βουλευτές. Εντύπωση προκάλεσε η ψήφος του ανεξάρτητου βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος ψήφισε "παρών" αλλά και το "ναι" της ανεξάρτητης βουλευτού Κατερίνας Μάρκου. Δεν ψήφισε η Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου και Κώστας Μαρκόπουλος, όπως και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου ψήφισαν ΝΑΙ. Αρνητική ψήφο έδωσαν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος.

Από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προκύπτει πως η κυβέρνηση κέρδισε μία βουλευτή και τίποτα παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA