Σίφνος: Σύλληψη δημάρχου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό! - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σίφνος: Σύλληψη δημάρχου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό! - ΦΩΤΟ

Σίφνος: Σύλληψη δημάρχου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό! - ΦΩΤΟΣκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο του νησιού, με τον δήμαρχο να συλλαμβάνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων - Η διαμάχη που προκαλεί πολλές συζητήσεις...
''Πόλεμος'' στην Σίφνο για το Χριστουγεννιάτικο χωριό καθώς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν αν θα πραγματοποιηθούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις καθώς αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πλατείας με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμάχες μεταξύ του Δήμου Σίφνου και του Συνδέσμου Σιφνίων.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr , κατά την έναρξη των εργασιών για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην πλατεία Ηρώων της Σίφνου, χθες το μεσημέρι (04-12-2014), μετά από μήνυση του Προέδρου του Συνδέσμου Σιφνίων, κατά του Δημάρχου Σίφνου, κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, ο Δήμαρχος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου.  

Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και ενημέρωσε τους πολίτες και εθελοντές που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ηρώων ότι, μετά τις εξελίξεις αυτές, είναι υποχρεωμένος να προβεί στην παύση των εργασιών στο χώρο της πλατείας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA