Το κράτος παίζει με την οικογένεια του 19χρονου αδικοχαμένου πεζοναύτη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Το κράτος παίζει με την οικογένεια του 19χρονου αδικοχαμένου πεζοναύτη

Το κράτος παίζει με την οικογένεια του 19χρονου αδικοχαμένου πεζοναύτη
Δεν φθάνει ότι τους “έκοψαν” την αποζημίωση για τον θάνατο του παιδιού τους. Ούτε ότι δεν θεωρούν την οικογένειά τους ππλέον πολύτεκνη και τους “κόβουν” και από το τιμολόγιο πολύτεκνων.

Τους έχουν δώσει και υπόσχεση για αποκατάσταση επαγγελματική των τριών παιδιών τους που όμως δεν μπορεί να εκπληρωθεί. Όλα αυτά στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου, που διαμένει στον Βόλο

Το ελληνικό κράτος σ΄ αυτές τις περιπτώσεις προσπαθεί -μάταια βέβαια- να κάνει πιο “εύκολη” τη ζωή των χαροκαμένων συγγενών. Με ύλη που δεν μπορεί να γιατρέψει τα τραύματα της ψυχής .Πολύ βαθύτερα και χωρίς καμία περίπτωση επούλωσης όταν πρόκεται για τον χαμό ενός παιδιού.

Στην περίπτωση του 19χρονου πεζοναύτη, το ελληνικό κράτος “κοστολίγησε” την ζωή του με το ποσό των 113.000 ευρώ. Ασήμαντο για τους γονείς και τις τρεις αδελφές του που θα έδιναν όλα τα υπαρχοντά τους με αντάλλαγμα να μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να είχαν κοντά τους το παιδί και τον αδελφό τους.


Ως …προκαταβολή το ελληνικό κράτος κατέβαλε στον λογαριασμό του αστυνομικού πατέρα 13.000 ευρώ. Του παρακράτησε τις 3.000! Αδιάφορο αν πρόκειται για χρέος στο δημόσιο ,δάνειο ή οτιδήποτε άλλο. Η βλακεία είναι ανίκητη λένε αλλά στην περίπτωση του ελληνικού κράτους το ίδιο ισχύει και για την αναλγησία και αναισθησία…

onalert

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA