Τσίπρας: «Ικανός να σκηνοθετήσει bankrun ο Σαμαράς - Η Βούλτεψη υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Τσίπρας: «Ικανός να σκηνοθετήσει bankrun ο Σαμαράς - Η Βούλτεψη υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία»

Τσίπρας: «Ικανός να σκηνοθετήσει bankrun ο Σαμαράς  - Η Βούλτεψη υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία»
Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά επικίνδυνο για τη χώρα και τόνισε πως η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία!

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων», επεσήμανε στους συνεργάτες του ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως είναι χαρακτηριστική η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη «η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία».

«Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA