Στις Εθνικές Εκλογές 2015 επιλέγω-ψηφίζω το eviazoom.gr: Αποτελέσματα και live ενημέρωση από τα εκλογικά τμήματα της Εύβοιας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στις Εθνικές Εκλογές 2015 επιλέγω-ψηφίζω το eviazoom.gr: Αποτελέσματα και live ενημέρωση από τα εκλογικά τμήματα της Εύβοιας!

Στις Εθνικές Εκλογές 2015 επιλέγω-ψηφίζω το eviazoom.gr: Αποτελέσματα και live ενημέρωση από τα εκλογικά τμήματα της Εύβοιας!
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το βράδυ...

Το eviazoom.gr θα σας ενημερώνει πρώτο και live τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα της Εύβοιας. Επίσης όλα τα exit poll για τις εκλογές 2015 θα αναρτηθούν στο eviazoom.gr, ακριβώς στις 19:00 το απόγευμα

Όλο το παρασκήνιο - Ειδήσεις, Βίντεο, Χρήσιμες πληροφορίες

Οι έδρες ανά εκλογική περιφέρεια και οι σταυροί προτίμησης!

4.441 είναι οι νέοι εκλογείς στην Εύβοια, που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου και μπορούν να το ασκήσουν στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου. Οι ψηφοφόροι στην Εύβοια μπορούν να βάλουν μέχρι δύο σταυρούς προτίμησης σε ένα συνδυασμό. Ο κάθε συνδυασμός μπορεί να προτείνει μέχρι και 8 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο του.

Οι εκλογείς μπορεί να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) και στην ένδειξη «Μάθε πού ψηφίζεις» ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500.

Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των exit poll για τις Εθνικές εκλογές 2015.
 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας Singular Logic, περίπου στις 21.30 θα έχουμε πιθανότατα και την πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών 2015.

Συνεχής ροή επίσημων αποτελεσμάτων από την Π.Ε. Εύβοιας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA