Γνωρίστε τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Δεμερτζή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γνωρίστε τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Δεμερτζή

Γνωρίστε τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Δεμερτζή
"Ψήφισε διαφορετικά" είναι το μήνυμα του Βασίλη Δεμερτζή και έχει απόλυτο δίκιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι προηγούμενοι βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο στον Νομό Εύβοιας...

"Το επάγγελμα μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκόβη στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Εργάστηκα σαν στέλεχος σε αρκετές πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως Mercedes-Benz, Ford Motor Co., United States Gypsum όπου έχω λάβει και τιμητική διάκριση ως κορυφαίος Ευρωπαίος Manager για το 2005  
Έχω εργαστεί σαν διευθυντικό στέλεχος σε σημαντικές Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου, των κατασκευών και του Marketing.
Συμμετέχω εταιρικά σε τεχνική εταιρεία στο χώρο της ξηράς δόμησης και δραστηριοποιούμαι συμβουλευτικά με την προσωπική μου εταιρεία σαν σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας. Από τον Απρίλιο του 2013 κατέχω το θεσμικό ρόλο του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου στο ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Περγοπούλου, στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας και ζούμε στην Χαλκίδα.

Η πολιτική μου δραστηριότητα ξεκινάει από το 1983 με την ένταξη μου στην ΟΝΝΕΔ. Έχω διατελέσει, Υπεύθυνος Σπουδαστικού της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στη Χαλκίδα, Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ στο Τμήμα Θέσεων και Μελετών, μέλος της ΟΚΕ Μεταφορών της ΝΔ, μέλος της ΔΑΚΕ ΕΕΤΕΜ, ο πρώτος (και τελευταίος) Πρόεδρος της ΝοΔΕ Εύβοιας εκλεγμένος με άμεση εκλογή από τα 12.000 μέλη του κόμματος στην Εύβοια, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής ιδεολογίας του Συνεδρίου της ΝΔ.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μου δραστηριότητας προσπαθώ με παρεμβάσεις μου να υποστηρίζω κοινωνικές δομές που χρίζουν υποστήριξης.
 

Στη λογική αυτή στο Δημοτικό Σχολείο του Πισσώνα έγινε δωρεά 10 υπολογιστών από την ΟΠΑΠ, στο Αγροτικό Ιατρείο Γιάλτρων καρδιογράφος με απινιδωτή από την ΔΕΣΦΑ ΑΕ, 10 υπολογιστές στο ΕΠΑΛ Κονιστρών, οικονομική υποστήριξη στον ΝΟ Αλιβερίου και αρκετά άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η πολιτική μου ταυτότητα είναι διακριτή!

Ασπάζομαι τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τις ιδεολογικές και πολιτικές αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA