Ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Χαλκίδας

Ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Χαλκίδας
Επίσκεψη Σίμου Κεδίκογλου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Καρούζος...

"Μας ικανοποιεί η νέα επίσκεψη του Σίμου Κεδίκογλου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για ενημέρωση των ζητημάτων που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες ολόκληρης της Εύβοιας.


Συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια και κάθε φορά που αναδείξαμε ένα δύσκολο ζήτημα που αφορά το νοσοκομείο και τον τομέα υγείας σε ολόκληρο το νομό και τη Σκύρο, στάθηκε αρωγός και έκανε παρεμβάσεις για να επιτευχθεί γρηγορότερα λύση.

Γίνανε πολλές προσπάθειες εξορθολογισμού τα τελευταία χρόνια και πλέον το 2015 περιμένουμε περισσότερα στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του νοσοκομείου με προκήρυξη των ιατρικών θέσεων μετά το ξεπάγωμα των διορισμών από το Υπουργείο Υγείας.

Ενδυναμώθηκε η παιδιατρική κλινική με μόνιμο παιδίατρο και προωθούνται οι ενέργειες για προκήρυξη και των άλλων κενών οργανικών θέσεων παιδιάτρων.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κρίσης όλων των γιατρών που είχαν παγώσει το 2012 και για τα τρία Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου. Έχουν σταλθεί στο Υπουργείο Υγείας για ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης. Λόγω της προκήρυξης των εκλογών θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από το ΥΥ

Η συνεργασία με το ΕΚΑΒ συνεχίζεται για την κάλυψη όλου του νομού Εύβοιας και την πλήρη ανάπτυξη νέων και παλαιότερων τομέων και με στελέχωση με νέο προσωπικό. Κύμης Καρύστου Αλιβερίου Ιστιαίας

Το νοσοκομείο προχωρεί στην πιλοτική πιστοποίηση υπηρεσιών (ISO) σε τέσσερα τμήματα (γραφείο κίνησης, αξονικός τομογράφος, τμήμα επειγόντων περιστατικών, εξωτερικά ιατρεία) . Έχει γίνει ο τελικός προέλεγχος από το ΕΚΑΠΤΥ και ολοκληρώνεται η διαδικασία σύντομα.

Η νοσηλευτική σχολή που λειτουργεί το νοσοκομείο ενδυναμώνεται και αναπτύσσεται με νέο πλαίσιο μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου. Η πλήρης αξιοποίηση κτιρίου του νοσοκομείου στο κέντρο της Χαλκίδας θα βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή.

Κύριος στρατηγικός στόχος παραμένει η ολοκλήρωση και η μεταφορά στο Νέο Νοσοκομείο όπως έχει προγραμματιστεί και η στελέχωση με προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό, και λοιπό σε όλες τις απαραίτητες ειδικότητες.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση οφείλουμε να διασφαλίσουμε την συντήρηση και ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις. "

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA