Μαρκόπουλος: «Να παραμείνει ανοικτή η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τις 26 Ιανουαρίου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Μαρκόπουλος: «Να παραμείνει ανοικτή η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τις 26 Ιανουαρίου»

Ο Κώστας Μαρκόπουλος επικοινώνησε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΟΛΝΕ κ. Τσέργα, με την οποία τον ενημερώνει και ζητά να ενεργήσει και αυτός και να ενημερώσει για το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εργασιών τους πολίτες.
 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Προς: πρόεδρο ΟΛΝΕ κ. Αθανάσιο Τσέργα
Κοιν: Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

 

"Οι πολίτες της πόλης της Χαλκίδας παραμένουν ανενημέρωτοι και αγωνιούν σχετικά με τις εργασίες στην παλαιά γέφυρα της πόλης, το χρονικό διάστημα που θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και την ολοκλήρωση των εργασιών.
 

Όπως είναι γνωστό με προσωπική μου παρέμβαση η γέφυρα παρέμεινε ανοικτή για τα οχήματα την περίοδο των εορτών, προς εξυπηρέτηση των εμπόρων και των πολιτών και ενημέρωσα για αυτό τους συμπολίτες μου πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
 

Όμως εν τω μεταξύ προέκυψε η προκήρυξη των εκλογών, οπότε κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και την ημέρα των εκλογών, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει αυξημένη κίνηση και ανάγκη άμεσης διέλευσης στην απέναντι πλευρά του Ευβοϊκού.
 

Δυστυχώς η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας δεν έχει δείξει καμία ανταπόκριση μέχρι τώρα στο αίτημα των πολιτών για ενημέρωση και αφήνει την τοπική κοινωνία σε πλήρη άγνοια για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.
 

Αναλαμβάνω πάλι πρωτοβουλία να ενημερώσω τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη και να του ζητήσω να παραμείνει ανοικτή για τη διέλευση των οχημάτων, τουλάχιστον μέχρι και την επομένη των εθνικών εκλογών 26 Ιανουαρίου, η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας, αλλά και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο χρόνος που θα παραμείνει η γέφυρα κλειστή να είναι όσο το δυνατόν μικρότερος αφού κόβει την οδική επικοινωνία της πόλης στα δύο με ότι επιπτώσεις έχει αυτό.
 

Σας καλώ να κάνετε και εσείς κάτι επιτέλους ώστε να παραμείνει η γέφυρα ανοικτή, να υπάρξει σύντμηση του χρόνου που θα μείνει κλειστή και να ενημερώσετε τους πολίτες της Χαλκίδας για το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εργασιών."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA