Εύβοια: Υποψήφιος με το Κίνημα ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Υποψήφιος με το Κίνημα ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός

Εύβοια: Υποψήφιος με το Κίνημα ο δημοσιογράφος Νίκος ΚατσαρόςΤο who is who του υποψηφίου βουλευτή Ευβοίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών...

Υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κατεβαίνει στις εκλογές ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός. Το 2010 εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος με τον Θανάση Μπουραντά και διετέλεσε Αντινομάρχης Εύβοιας.

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα και είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1984. Έχει εργασθεί σε πολλές εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και σε τηλεοπτικό σταθμό ως προϊστάμενος οικονομικού ρεπορτάζ.

Διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Υπ. Εθνικής Οικονομίας επί υπουργίας Κωνσταντίνου Σημίτη και Παναγιώτη Ρουμελιώτη, αλλά και Σύμβουλος Τύπου του υπουργού Νίκου Σκουλά και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Υπ. Εσωτερικών με υπουργό τον Αλέκο Παπαδόπουλο.

Υπήρξε δε και σύμβουλος Διοίκησης με αρμοδιότητα θέματα Τύπου στην Εμπορική Τράπεζα. Εκλέχθηκε για 4 συνεχόμενες τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων και άσκησε καθήκοντα Αντιδημάρχου και Αναπληρωτή Δημάρχου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA