Υποψήφιος με το Ποτάμι ο...Αλέξης Τσίπρας! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο...Αλέξης Τσίπρας! (ΦΩΤΟ)

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο...Αλέξης Τσίπρας! (ΦΩΤΟ)
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος στις εκλογές με το Ποτάμι. Όχι δε μιλάμε για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τον νεαρό γεωπόνο από το Μεσολόγγι.
 

Τι κοινό έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αλέξη Τσίπρα; "Μόνο το όνομα", απαντά με χιούμορ ο νεαρός από το Ευηνοχωρι και προσθέτει "τον Τσίπρα τον έχω μόνο ό,τι και εσείς!"

Ποιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας που είναι υποψήφιος με το Ποτάμι


Είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης, έχει σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής και είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με το Ποτάμι.
Υποψήφιος με το Ποτάμι ο...Αλέξης Τσίπρας! (ΦΩΤΟ)
Οπως ο ιδιος είχε πει στο συνέδριο του Ποταμιού "οι λόγοι που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το Ποτάμι είναι ότι είμαι 28 χρόνων και θέλω να ακουστεί ο λόγος μου και κατά συνέπεια ο λόγος των "νέων" μέσα σε ένα κίνημα που μας υπόσχεται μια καλύτερη Ελλάδα, μια νέα Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια, αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι νέοι οφείλουμε να δώσουμε το παρών ενεργά.

Είμαι επαγγελματίας αγρότης και θέλω να ακουστεί και η φωνή των αγροτών. Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να υπάρξει ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα με ανθρώπους επαγγελματίες και καταρτισμένους. Με ανθρώπους που επιλέγουν τη γεωργία ως επάγγελμα και δεν καταλήγουν σε αυτή με τη λογική "αυτός δεν μπορεί, ας πάει στα χωράφια".

Τέτοιου είδους λογικές ευθύνονται για τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής γεωργίας, όπως π.χ. η αποσύνδεση του αγρότη παραγωγού από το τελικό προϊόν και κατά συνέπεια η αποσύνδεσή του από τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.

Η Ελλάδα του αύριο χρειάζεται αγρότες που θα είναι συνδεδεμένοι με το τελικό προϊόν, που θα κερδίζουν και αυτοί από την υπεραξία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωσή του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA